Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Október 1. éjfél a nevezési határidő a Szüreti Regattára

2021. október 1.

A Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny versenykiírása szerint 2021 október 1. péntek éjfél a nevezési határidő a regattára. Kizárólag azok a hajók kerülnek fel az elfogadott nevezések listájára, melyek megfizették a nevezési díjat.

Október 1én éjfélkor jár le a 2021-es Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny nevezési határideje. Kizárólag azon egységek kerülnek fel a folyamatosan frissülő, az elfogadott nevezéseket tartalmazó listára, melyek érvényes nevezést adnak le a fenti határidőig.

A rendezők abban az esetben tekintik elfogadottnak a jelentkezést, amennyiben az adott egység a nevezési díjat 2021. október 1. éjfélig megfizeti.

A versenyre kizárólag online, az MVSz VIHAR-rendszerében lehet nevezni. A nevezési díj megfizetésének módja: kizárólag átutalással, a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben kérik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni.

A hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe a szervezők. A 160-as limit megteltét követően a többiek várólistára kerülnek. A várólistások egy elfogadott nevezéssel rendelkező egység visszalépése esetén lépnek előre. Ez érvényes azokra is, akik valamiért nem  tudják teljesíteni a feltételeket (pl. nem nevezik a szükséges létszámot).

FONTOS TUDNI: kizárólag azok az egységek kerülnek fel a várólistára, melyek a fent leírtak szerint érvényes nevezést adnak le a versenyre!