Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Már több mint száz elfogadott nevezés az idei Szüreti Regattára

2021. szeptember 23.

Ezen a héten meghaladta a 100-at a benevezettek száma az idei Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékversenyre. Elfogadott nevezésnek a verseny rendezői azt az egységet regisztrálják, amely egység nem csupán a VIHAR-ban jelezte indulási szándékát, hanem megfizette a nevezési díjat.

103 az elfogadott nevezések száma az idei Szüreti Regattára. Az eddigi adatok szerint a TVSK hagyományos, két napos túraversenyén ismét számos hajóosztály képviselteti magát.

A nevezett egységek között szerepelnek mások mellett 50-es cirkálók, Nautic 330-as egységek, Nau 370-esek, 33-asok, a Dolphin hajóosztály képviselői, Scholtz 22-esek, 8m OD és 11m OD egységek, Sudár Regatták és persze a Yardstick csoportokba sorolt hajók.

A Szüreti Regatták elmaradhatatlan szereplői a Reginák, hiszen az önálló osztállyá alakulásuk az egykori TVSK elnök Hegyi Dénes nevéhez fűződik, akinek munkássága előtt állít emléket az őszi túraverseny.

A két napos regattán minden bizonnyal találkozhatunk több testű egységekkel is. A Raiffeisen 50-50 Fifty-Fifty csapata már a legnagyobb közösségi oldalon jelezte: „Ott leszünk a Szüreti Regattán”.

A versenyre kizárólag online, az MVSz VIHAR-rendszerében lehet nevezni 2021 október 1. éjfélig. nevezési díj megfizetésének módja: kizárólag átutalással, a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben kérik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni.

A rendezők a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint sorrendet állítanak, a 161. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók egy elfogadott nevezéssel rendelkező hajó visszalépése esetén lépnek előre