Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Külön értékelik az ELAN 310-es osztályt is a Szüreti Regattán

2022. október 4.

Kiegészítette a Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékverseny versenykiírását a hétfőn született 1. számú közlemény. Eszerint a kiírás 4.1 c pontja alá bekerült az ELAN 310-es osztály.

Megkeresés érkezett az idei Szüreti Regatta rendezői felé, mely szerint a jelenleg inaktív flottába tartozó ELAN 310, melynek nem volt nevezési osztálya, szeretne külön díjazást. A hajóosztályból ugyanis sikerül öt egységnek is képviseltetnie magát a versenyen. 

„Nagyon jót tenne éledező hajóosztályunknak, ha sikerülne!”

-fogalmazták meg a kérésben. 

A versenyrendezőség úgy döntött, hogy az 1. számú közleménnyel kiegészíti a versenykiírást, így az idei Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékversenyen külön díjazzák az ELAN 310-es osztályt is. 

A versenyre való nevezésre 2022. október 5. 24.00 óráig van lehetőség az MVSZ VIHAR-rendszerében.  A nevezési díj megfizetésének módja: kizárólag átutalással, a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben kérik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni. Számlaigényt a vevő neve, címe, adószáma és a kapcsolódó hajó(k) megjelölésével kérik a tvsk@tvsk.hu e-mail címre megküldeni.

Nevezni az alábbi linken lehetséges:

https://vihar.hunsail.hu/Versenyzo/Nevezes/9227

Az Online Hirdetőtábla az alábbi linken érhető el:

https://mvszhirdetotabla.hu/szureti-regatta-2022/hirdetotabla