Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Három kikötő és shuttle busz várja a Szüreti Regattázókat

2022. október 7.

A Badacsonyi BAHART kikötő kapacitása miatt a Szüreti Regatta egyes egységeit a szervezők az Ábrahámhegyi TVSK-ba, azaz a Jégmadár Kikötőbe, valamint a révfülöpi Cholnoky Jenő Gyermek- és Ifjúsági kikötőben helyezik el. Mindkét helyszínről shuttle busz szállítja a vitorlázókat a központi helyszínre, a Badacsonyi BAHART kikötőbe.

Az idei Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékverseny vitorlázói a szervezők beosztása szerint (ide kattintva érhető el) három marinában kötnek ki a verseny első napján. Ábrahámhegyen Illés Dávid, Révfülöpön Török Péter várja majd az egységeket, Badacsonyban pedig a verseny rendezői Farkas Péter vezetésével segítik majd a kikötést.

A Révfülöpön valamint Ábrahámhegyen kikötőket 16:00-tól transzferbusz várja, mely a versenyzők igényeihez igazodva folyamatosan szállítja őket Badacsonyba, a vacsora illetve a tavalyi regatta ünnepélyes díjátadójának valamint a Szüreti Oldschool Party helyszínére. A transzferjárat a kikötőkbe való visszatéréskor is a versenyzők rendelkezésére áll, egészen a Szüreti Oldschool Party végéig.

A shuttle busz koordinálását Szepesi Gusztáv végzi, akit a +36308636718 – as számon érhetnek el a versenyzők. 

A járat vasárnap reggel is igénybe vehető, ugyanakkor aki élni kíván a lehetőséggel, azt egyénileg kell Szepesi Gusztávval egyeztetnie.