Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Hamarosan mindenki előtt megnyílik a nevezés a Szüreti Regattára

2022. szeptember 14.

2022. szeptember 15-én 24:00-kor véget ér az időkorlátozás, mely kizárólag a ranglistaversenyt futó hajó nevezésére szól az idei Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékversenyen. Ettől az időponttól kezdve, minden osztály és értékelési csoport nevezését fogadják a szervezők.

A Szüreti Regatta Hegyi Dénes Emlékverseny szervezői, az idei Pünkösdi Regattához hasonlóan nevezési időkorlátot vezettek be, ennek értelmében: szeptember 15. 24.00 óráig az online nevezés lehetősége csak a ranglistaversenyt futó osztályok számára van nyitva,  ezen időpont után a nevezés minden osztály és értékelési csoport számára megnyílik.

Az érintett osztályok:

  • 11mOD
  • 25ös túrajolle
  • 33-as
  • 70es cirkáló
  • Dolphin
  • Nau330
  • Regina, Scholtz22

A korlátozott számban rendelkezésre álló kikötőhelyek miatt a versenyre 200 hajó nevezését fogadják el. A hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe, a 201. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók egy elfogadott nevezéssel rendelkező hajó visszalépése esetén lépnek előre. Azon hajók, amelyek saját kikötőhellyel rendelkeznek, vagy nem tartanak igényt a versenyrendezőség által biztosított kikötőhelyre, szabadon nevezhetnek, de nevezéskor meg kell adniuk a kikötés tervezett helyét. 

A nevezés akkor válik véglegessé, ha az a VIHAR rendszerben megtörtént és a nevezési díj megfizetése is megtörtént. A nevezési díj megfizetésének módja: kizárólag átutalással, a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben kérjik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni. Számlaigényt a vevő neve, címe, adószáma és a kapcsolódó hajó(k) megjelölésével kérjük a tvsk@tvsk.hu e-mail címre megküldeni. 

Nevezni az alábbi linken lehetséges:

https://vihar.hunsail.hu/Versenyzo/Nevezes/9227

Az Online Hirdetőtábla az alábbi linken érhető el:

https://mvszhirdetotabla.hu/szureti-regatta-2022/hirdetotabla