Szüreti Regatta – Hegyi Dénes Emlékverseny 2023. október 7-8.

Alsóörs – Badacsony • Badacsony – Balatonföldvár

Hajókötelekkel és különdíjakkal várja a Szüreti Regatta mezőnyét Badacsonyban a Galco

2022. szeptember 23.

A Galco Hajókötél idei Road Show-ját a Szüreti Regattával zárja. Az idén nyáron elrajtolt road show első állomása szintúgy a TVSK által szervezett Subaru Solterra Pünkösdi Regatta volt így igazán szép kerete lett az évnek.

Hasonlóan a Pünkösdi Regattához, a Galco Hajókötél a Szüreti Regattán is Galco Különdíjat ajánlott fel a legjobban navigáló első három hajónak. Természetesen a nyeremény hajókötél lesz.
A rendezvényre Pop-Up Store-ukkal érkeznek, ahol minden kötéltípust felvonultatnak majd és vásárlásra is lesz lehetőség. A gyermeknek pedig külön kis meglepetéssel készülnek.

Ezt tanácsolja a Galco!

A hajókötél vásárlás alkalmával célszerű pontos átmérő és hossz ismeretében felkeresni valamelyik bemutató üzletet, esetleg az előző kötélből egy darabot magaddal vinni, hogy a keménységet is pontosan ellenőrizni tudd. A Galco különös gondot fordít a kötelek megbízható szakítószilárdsága és UV védelmére, ezért termékeire garanciát vállal. A mintaboltok a termék pontos felhasználási területének ismeretében a legmegfelelőbb terméket fogják ajánlani és bármilyen probléma esetén segítséget nyújtanak a vásárlás után is.

A Galco kötélmunkákban is partner

A kötélszív behelyezése fuxolással, végtelenítés vagy egy sima fuxolás mind elérhető szolgáltatások. A csomózás csökkenti a kötél szakítószilárdságát, míg a fuxolás nem csak kiváltja a csomózást, de lényegesen javul a kötél használati tartóssága, és könnyebbé is teszi a hajós dolgát.
A készre szerelt kötelek nem jelentenek súlyos többlet költséget – sőt, ha a kopást és a minőségi használatot vesszük alapul, akkor még megtakarítást is jelentenek, ha a kötélzet cseréjekor így rendeljük meg az új garnitúrát. A fuxolás mellett elérhető a professzionális bandázsolás is, amivel megakadályozhatjuk a kötél visszabomlását, illetve remek megoldás lehet akkor is, ha a kötelet nem lehet fuxolni.

A Galco-ról

Hajóköteleik UV stabilak, nyúlásban, szakítószilárdságban és kopásállóságban is megállják a helyüket a piacon. Igen gazdag színskálából tudod kiválasztani a hajódhoz legjobban illő színű kötelet.
Budapesten, Szegeden és Cegléden saját mintaboltjaikban a teljes választékot meg tudod nézni, tapintani. A friss fejlesztésű webáruházukból házhoz rendelhetők a méretre szabott kötelek: www.galco.hu.